Medaili pro běžce Sokolského běhu republiky připravila Preciosa

Medaili pro běžce Sokolského běhu republiky připravila Preciosa

Propojení dvou tradic - českého sklářství a sokolského běhu se snoubí v medaili, kterou obdrží každý běžec Sokolského běhu republiky. Medaile bude závodníkům připomínat, jaký závod zdolali. Součástí medaile je náramek od světového výrobce českého křišťálu Preciosa.

Vítejte v Křišťálovém údolí, které je domovem společnosti Preciosa; je místem, kde se zrodil český křišťál, ale je také místem, kde se zrodila část medaile sokolského běhu republiky v barvě trikolory v podobě skleněného náramku. Preciosa je předním světovým výrobcem skla. Již po desetiletí přináší do sklářství nové nápady, jak kombinovat barvy a křišťálové či skleněné komponenty. Preciosa navrhuje a vyrábí unikátní svítidla a šperky s originálním rodokmenem. Sklářské řemeslo obdivují lidé ve více než 140 zemích světa.

Křišťálové údolí je jediné místo na zemi, kde se více než 470 let propojuje jedinečná příroda s vášní pro sklářskou tradici a řemeslo. Před více než 300 lety se v Křišťálovém údolí zrodil český křišťál. Z něj pak zdejší mistři skláři vytvořili první broušený kámen na světě, první lustr, první křišťálový šperk. Zde se zrodila i dokonalá skleněná perlička. A právě tato perlička hraje hlavní roli v ocenění pro všechny běžce letošního sokolského běhu.

Přidejte se k nám a získejte jedinečnou medaili z Křišťálového údolí. Další šperky z českého křišťálu si můžete prohlédnout a zakoupit na www.preciosa-eshop.com.

Zpět na aktuality | Zpět na úvodní stránku

GENERÁLNÍ PARTNER

HLAVNÍ PARTNEŘI

PARTNEŘI

HLAVNÍ MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

INSTITUCIONÁLNÍ PARTNEŘI

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

Dodavatelé

Pořadatel