Registrace na hlavní závod Sokolského běhu republiky v Praze běží až do neděle. Na desítky ostatních se můžete přihlásit na místě

Registrace na hlavní závod Sokolského běhu republiky v Praze běží až do neděle. Na desítky ostatních se můžete přihlásit na místě

Online registrace na hlavní závod Sokolského běhu republiky, který se koná v Praze na Petřině, jsou prodlouženy do nedělní půlnoci. Účastníci oslavy republiky 28. října u Tyršova domu na Praze 1 mají možnost přihlásit se s předstihem o pár dní déle. Na většině ostatních závodů po celé České republice budou mít běžci možnost se registrovat v limitovaném množství na místě v den konání závodu, na státní svátek 28. října.

Výročí založení Československa oslavíme společně pohybem na téměř padesáti místech Česka. V Praze, kde se potřetí poběží na trase na Petříně, se můžete přihlašovat online až do neděle 24. 10. na www.behrepublikyid.cz. Na tomto závodě se můžete také těšit na bohatý doprovodný program, při kterém si na trati připomeneme nejvýznamnější období historie naší země, užijete si tombolu i stánky partnerů s pestrým programem.

V ČEZ Energy zóně tak třeba podpoříte neziskovou organizaci Česká obec Sokolská jízdou na handbiku. Při běhu samotném si pak nezapomeňte spustit aplikaci EPP Pomáhej pohybem a pomoci tak dalším projektům. Na stánku Generali Investments CEE se můžete nechat otejpovat a s dětmi navštívit dílničku. Společnost Madeta na akci na Petříně zajistí stánek s dobrotami. A všechny stánky spojí sokolská aktivita, kterou si připomeneme tzv. Sokolské patero. Díky podpoře MČ Prahy 1 bude také snadné přijet na závod na kole díky úschovně, dalším partnerem je také Magistrát hl. m. Prahy.

Ani ostatní závody, kterých je po celé České republice přes čtyřicet, nepřijdou o zajímavý program. V Přerově se mohou zejména děti těšit na skákací hrad či divadelní představení o vzniku ČR. V Terezíně se zase poběží část trasy podzemím pevnostního systému, kam se člověk běžně nedostane. Na oba tyto závody, stejně jako na většinu dalších, zbývá i po skončení online registrací omezená kapacita míst k zakoupení na místě v den konání akce 28. října.

Informace o konkrétních závodech najdete na stránce závodyPřidejte se k oslavám 103. výročí naší republiky pohybem a užijte si 28. října stylově, v duchu první republiky i v dobré náladě a atmosféře. Těšíme se na vás!

Zpět na aktuality | Zpět na úvodní stránku

GENERÁLNÍ PARTNER

HLAVNÍ PARTNEŘI

PARTNEŘI

HLAVNÍ MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

INSTITUCIONÁLNÍ PARTNEŘI

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

Dodavatelé

Pořadatel