Sokolský běh republiky je za dveřmi. Stihněte se zaregistrovat do 20. října!

Sokolský běh republiky je za dveřmi. Stihněte se zaregistrovat do 20. října!

Už jen pár dní a online registrace na Sokolský běh republiky budou u konce. Už máte přihlášku na svůj závod, kterým společně oslavíme výročí naší republiky 28. října pohybem? Pokud ne, napravte to a vedle samotného běhu se těšte na krásný a praktický startovní balíček, setkání s ambasadory z řad slavných osobností i doprovodný program.

Na Sokolský běh republiky se chystají ambasadoři z řad nejen sportovních osobností. V Praze tak na závodě potkáte třeba letošního olympijského medailistu Alexe Choupenitche, bratry Davida a Toma Svobodovy nebo herce a všestranného sportovce Kubu Koháka. V Milovicích poběžíte po boku přeborníka ve šplhu a závodníka překážkových běhů Ludvíka Cimburka, v Děčíně s boxerem Lukášem Konečným a v Sokolově spolu s ultramaratoncem Milošem Škorpilem. A to není vše!

Spolu se samotným během se můžete těšit na krásný a praktický startovní balíček. V něm najdete samozřejmě své startovní číslo a k tomu třeba slevový poukaz do e-shopu Under Armour, samolepky na tvář, abyste vyběhli v národních barvách, děti se můžou těšit třeba na pastelky. Na pražském závodě vás navíc čeká i bohatý doprovodný program, při kterém si na 28. října připomeneme významné etapy československé historie.

Hlavní závod odstartuje na všech místech Česka 28. října ve 14 hodin. Věříme, že nám letos společný start a radost ze setkání nezkříží žádná omezení a společně vyběhneme vstříc oslavám tak, jak si toto významné výročí v dějinách naší země zaslouží. Poběžíme určitě!

Online registrace na závody běží do 20. října, zajistěte si tedy své místo na startovní listině zavčasu registrací na www.behrepublikyid.cz. Jak oslavit státní svátek lépe než pohybem?

Zpět na aktuality | Zpět na úvodní stránku

GENERÁLNÍ PARTNER

HLAVNÍ PARTNEŘI

PARTNEŘI

HLAVNÍ MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

INSTITUCIONÁLNÍ PARTNEŘI

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

Dodavatelé

Pořadatel