Sokolský běh republiky se běží 28. listopadu. Tady jsou podoby závodního dne.

Sokolský běh republiky se běží 28. listopadu. Tady jsou podoby závodního dne.

Náhradní termín závodů Sokolského běhu republiky se blíží, těšíme se na vás už 28. listopadu nejen na 29 závodních místech České republiky. Vzhledem k měnící se situaci kolem COVID-19 v tuto chvíli nemůžeme jednoznačně říct, jak závody budou probíhat, proto jsme pro vás připravili přehled variant, které mohou nastat a na které jsme připraveni. Jisté je, že se k vám všem dostanou vaše startovní balíčky a Sokolský běh republiky poběžíme, ať už společně či individuálně.

V současné době máme připravené 3 varianty závodů, ty se týkají závodníků, kteří jsou přihlášení na jeden z oficiálních závodů, nikoliv na Individuální výzvu.

 

1) OFICIÁLNÍ ZÁVOD

Pokud se vše uklidní a budeme se moci potkávat v době závodu ve větším počtu, závody se uskuteční ve standardní podobě, samozřejmě s dodržováním všech potřebných hygienických opatřeních.

 

2) OTEVŘENÝ START

Pokud nám aktuální restrikce dovolí, uspořádáme závody s tzv. otevřeným startem, kdy si startovní balíček budete moci vyzvednout na místě závodu (den i čas bude upřesněn dle pokynů lokálních organizátorů) a trať závodu s měřeným časem si proběhnete ve vymezeném čase během dne - 28. listopadu.

 

3) INDIVIDUÁLNÍ VÝZVA 

Pokud nebude možné uspořádat závody ani v jedné z prvních dvou variant, poběží se závody ve formě tzv. individuální výzvy, kdy si startovní balíček budete moci vyzvednout na místě závodu (den i čas bude upřesněn dle pokynů lokálních organizátorů) a po samotné trati či kdekoliv si budete moct svůj Sokolský běh republiky odběhnout.

 

Informace ohledně vyzvednutí balíčků na jednotlivých místech závodů zveřejníme na webu www.behrepubliky.cz a na sociálních sítích Sokolského běhu republiky.

Nezapomeňte, že pokud ještě nemáte své startovní číslo, můžete se stále do jednoho ze závodů přihlásit, a to do 25. 11. Pokud byste chtěli běžet zcela individuálně, registrace na “Individuální výzvu” běží už jen do 16.11. Své balíčky si objednáte a my vám je pošleme domů.

Vzhledem k tomu, že se informace ohledně epidemické situace neustále aktualizují, sledujte náš web www.behrepubliky.cz a sociální sítě, kde vás budeme o všem včas informovat. 

Děkujeme za trpělivost, podporu a vaši chuť a motivaci si Sokolský běh republiky zaběhnout. Těšíme se na vás!

Zpět na aktuality | Zpět na úvodní stránku

GENERÁLNÍ PARTNER

HLAVNÍ PARTNEŘI

PARTNEŘI

HLAVNÍ MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

INSTITUCIONÁLNÍ PARTNEŘI

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

Dodavatelé

Pořadatel