Pracuješ ve zdravotnictví? Díky #ROZDYCHEJTO máš startovné zdarma!

Pracuješ ve zdravotnictví? Díky #ROZDYCHEJTO máš startovné zdarma!

Zdravotnický personál již dlouhé měsíce stojí v první linii v boji nejen proti pandemii koronaviru. Před námi jsou další náročné týdny a rádi bychom všechny, kdo pracují ve zdravotnických zařízeních, podpořili a pozvedli jim náladu. Proto Sokolský běh republiky společně s partnerem Generali Investments CEE chtějí personálu ve zdravotnických zařízeních umožnit zaběhnout si Sokolský běh republiky zdarma. Můžete si tak provětrat hlavu, na chvíli se odpoutat od pracovních povinností, udělat něco pro své zdraví a odpočinout si na čerstvém vzduchu.

Podpora pro zdravotníky proběhla již v rámci seriálu závodů Běhej lesy. Zde nejprve zdravotníky podpořili finančně, když věnovali osmi nemocnicím v regionech svých závodů celkem přes 1 000 000 korun na nákup plicních ventilátorů.


Tím ale pomoc neskončila. „Od první chvíle jsme věděli, že chceme pomáhat dál, že si zdravotníci naši podporu, nejen finanční, zaslouží ze všech nejvíce. Chceme, aby po týdnech extrémního nasazení přišli členové zdravotnického personálu na jiné myšlenky a dostali možnost se doslova vyvětrat na čerstvém vzduchu.“, říká Josef Beneš, předseda představenstva Generali Investments CEE. 


A tak se pořadatelé Sokolského běhu republiky společně s Generali Investments rozhodli nemocnice rozběhat. Veškerému zdravotnickému personálu proto nyní nabízí startovné zdarma.


JAK NA TO?
Pokud jsi zdravotník nebo pracuješ ve zdravotnickém zařízení, rádi tě odměníme startovným zdarma na závod Sokolského běhu republiky, případně si můžeš vybrat i Individuální výzvu a výběh či procházku si zorganizovat dle svých časových možností v průběhu závodního dne, tedy 28. listopadu. Postup je jednoduchý. Registruj se v systému www.behrepublikyid.cz, kde postupuj dle následujících kroků:


1. založ si uživatelský profil na behrepublikyid.cz (pokud již nemáš)
2. v pravé horní části vyber záložku „Žádosti“
3. nahraj fotku zdravotnického průkazu*
4. vyber si závod Sokolského běhu republiky**
5. po odeslání a schválení požadavku ti do emailu přijde unikátní kód na startovné zdarma, který uplatníš v rekapitulaci objednávky (viz video návod)
6. kód je platný vždy jen pro závodníka, který žádá, a pouze na závod, který si vybral


Pozor, tato akce platí pouze pro nové registrace.
* v případě, že nemáš zdravotnický průkaz, pošli nám fotku tvé pracovní visačky 
** startovné zdarma je možné využít pouze na nové registrace a do naplnění kapacity. Na závody s naplněnou kapacitou není možné se registrovat. Startovné zdarma platí pro 1 závodníka a je možné jej uplatnit pouze na 1 závod.
V případě dotazů se obrať na info@behrepubliky.cz a do předmětu uveď text: rozdychejto

Zpět na aktuality | Zpět na úvodní stránku

GENERÁLNÍ PARTNER

HLAVNÍ PARTNEŘI

PARTNEŘI

HLAVNÍ MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

INSTITUCIONÁLNÍ PARTNEŘI

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

Dodavatelé

Pořadatel