Individuální výzva Sokolského běhu republiky, vyběhni na výročí naší země kdekoliv chceš

Individuální výzva Sokolského běhu republiky, vyběhni na výročí naší země kdekoliv chceš

Přesně za měsíc, ve středu 28. října, vyběhnou tisícovky běžců na více než 30 místech Česka oslavit 102. výročí naší země. Pro mnohé nic nového, Sokolský běh republiky už sportující veřejnost zná. Věděli jste ale, že se závodu můžete zúčastnit, a přitom nemusíte být na žádném z oficiálních závodů?

Nově totiž můžete běžet prostřednictvím Individuální výzvy. Stačí se přihlásit na behrepublikyid.cz, získat tak balíček se startovním číslem vč. oficiálního trička závodu a pak vyběhnout, kdekoliv chcete.

Dokonce ani vybíhat nemusíte, to už je pouze na vás. My ale budeme rádi, když podpoříte založení naší republiky nejen přihlášením se k Individuální výzvě, ale také pohybem, o tom celý běžecký happening Sokolský běh republiky je.

Přidejte se do facebookové události Individuální výzva Sokolského běhu republiky a 28. října, kdy se budou závody konat, tam vložte fotografii z vašeho běhu ideálně s tričkem závodu či s naší českou vlajkou. Uvítáme i sdílení vašeho výkonu s počtem uběhnutých kilometrů. Ty nejoriginálnější oceníme.

POJĎTE OSLAVIT ZALOŽENÍ NAŠÍ ZEMĚ SPOLEČNĚ POHYBEM!

Zpět na aktuality | Zpět na úvodní stránku

GENERÁLNÍ PARTNER

HLAVNÍ PARTNEŘI

PARTNEŘI

HLAVNÍ MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

INSTITUCIONÁLNÍ PARTNEŘI

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

Dodavatelé

Pořadatel